🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

Turunculaşma Karşıtı Mor Bakım Serisi İle Kusursuz Ton

2 Ağustos 2023

Image

Bir rengi olmalı insanın…

Ne renk olursak olalım, bir renk olalım diye geliyor bu yazı.

Ashley Joy Blog, sizin renginize yazdı!

TURUNCUYA MOR…

Şimdi sizleri biraz ilkokul sıralarına götürelim. Resim derslerinden hepimiz hatırlayacağız. Sıcak renkler, soğuk renkler, zıt ve birbirini nötr yapan renkler…  İşte! Tam da burada başlıyor mor saç bakımı yolculuğumuz…

Zıt renklerin birbirini nötralize ettiğini hatırlayalım şimdi. Bu nötralize; hayatımızın içinde de saçlarımızın renginde de  istediğimiz tonu yakalamamızı sağlamıyor mu aslında? Evet, yanlış duymadınız!

Renkler dünyasına dönecek olursak; özellikle sarı, platin, gri ve kumral saçlarda boya, ısı, açma ya da bazı işlem ve etkiler sonucu meydana gelen istenmeyen turuncu yansımaların tam zıt rengidir mor. Bu noktada, istenmeyen turuncu yansımaları nötralize edip, saçların bakırımsı ve turuncu bir hal almasını önleyerek daha doğal, küllü bir görünüm kazanmasına olanak sağlar.

Şöyle ki; hepimizin bildiği üzere sarı, platin, gri gibi saçların rengini kuaförde işlem gördüğü ilk günkü gibi muhafaza etmek bir hayli zordur. Hatta ilk yıkama sonrası rengi akan, turuncu ve bakır yansımalara dönüşen o meşhur deneyimlerimizi hatırlayalım… 🙂

BÜTÜNCÜL SAÇ BAKIMI DEMİŞKEN…

Yahut su, klor, ısı, ışın ve çeşitli işlemler sonucu pek çok kez rengi akan saçlarımız için arka arkaya kuaföre gitme ve yeniden işlem yaptırma gereği de duymuşuzdur hepimiz… İşte tam da bu noktada Ashley Joy olarak, seneler önce Mor Şampuan ile başlayan yolculuğumuza, saç bakımına olan “bütüncül” mottomuz ile devam ederek, biraz daha parlatalım, çoğaltalım diye Mor Saç Bakım Serisi ile devam ediyor; sizi Ashley Joy Mor Saç Bakım Maskesi ve Mor Durulanmayan Bakım Kremi ile tanıştırıyoruz!

Gelin Ashley Joy Mor Saç Bakım Serisi’ni hep birlikte inceleyelim!

ASHLEY JOY MOR ŞAMPUAN; A vitamini içeren yabanmersini ile donuk saçların parlamasını ve saçınızın güçlenerek kalite kazanmasını sağlarken, Pro vitamin B5 ise saç ucu kırılmalarını azaltıp, saça nem kazandırır. İçeriğindeki buğday proteini; saç teline kolayca nüfuz ederek, saç yüzeyinde parlak, koruyucu ve nemlendirici bir film oluşturur. Böylece zarar görmüş saçları onararak, saçın esnekliğini ve elastikiyetini de arttırmış olur. Kuru ve kırılgan saçları nemlendirir. Keratin, saçı ısıl işlemlerden ve dış faktörlerden korurken, aminoasitler ise keratini destekleyerek daha pürüzsüz ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlar. Sülfat içermeyen formülü ile saçlarınızı kurutmadan ve sertleştirmeden besler, rengini korur ve turuncu yansımaları nötürler.

NASIL KULLANILIR?

Ashley Joy Mor şampuanı, haftada 1 gün banyo esnasında, ister tüm saçınıza isterseniz de boyalı kısımlara uygulayıp bir kaç dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

NEM… NEM.. NEM…

Sadece mor şampuan kullanımı için değil, esasında her daim ve her saç tipinin en önemli ihtiyacıdır nem. Her zaman olduğu gibi mor şampuan kullanımı esnasında da saçımızın nem dengesini korumak son derece önemlidir. Kuru saç, pigmentlerini ve dolayısıyla da rengini yitirir. Mor şampuan kullanımında da en önemli hususlardan biri saçın rengini korumak olduğundan ötürü, destek amacıyla nem bakımı yapmak büyük önem arz edecektir.

İşte tam da bu noktada ne mi geliyor?

ASHLEY JOY MOR SAÇ BAKIM MASKESİ

Ashley Joy Mor saç bakım maskesi, sarı ve ağartılmış saç renklerinden turunculaşmayı nötralize etmek için tonlama pigmentleri ile formüle edilmiş mor bir saç maskesidir. Bu ultra pigmentli bakım maskesi sadece rengi düzeltmekle kalmaz, aynı zamanda içerdiği aminoasit kompleksi sayesinde saçı derinlemesine besler ve bakım yapar. Hindistan cevizi, argan, avokado, shea yağı gibi doğal yağların nemlendirici özelliği ile boyalı saçları güçlendirir. Sülfat içermeyen formül sayesinde kısa bir sürede güçlü sonuçlar elde edilir. Ashley Joy Mor Şampuan ve Mor Durulanmayan Bakım Kremi ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

NASIL KULLANILIR?

Ashley Joy Mor Saç Bakım Maskesini banyo esnasında, ıslak saç uçları ve boylarınıza uygulayıp, bir kaç dk beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

ASHLEY JOY MOR DURULANMAYAN BAKIM KREMİ

Ashley Joy Mor Durulanmayan Bakım Kremi, sarı ve ağartılmış saç renklerinden turunculaşmayı nötralize etmek için tonlama pigmentleri ile formüle edilmiş mor bir bakım kremidir. Bu ultra pigmentli bakım kremi sadece rengi düzeltmekle kalmaz, aynı zamanda kına ekstresi ile ışığa karşı koruma sağlayarak saçın rengini korur. Hindistan cevizi, argan, avokado, shea yağı gibi doğal yağlar ile saçları nemlendirerek elastikiyet kazanmasına yardımcı olur, kolay tarama sağlar, saça parlaklık verir. Sülfat içermeyen formül sayesinde kısa bir sürede güçlü sonuçlar elde edilir. Ashley Joy Mor Şampuan ve Mor Bakım Maskesi ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

NASIL KULLANILIR?

Ashley Joy Mor Durulanmayan Bakım kremini, ıslak veya nemli saç uçları ile boylarınıza durulama gerekmeksizin uygulayarak, bu esnada tarak yardımı ile tarayabilirsiniz.

SİZİN RENGİNİZ!

Bir rengi olmalı insanın dedik ve bizce korunduğu kadar var tüm renkler…

Mor Saç Bakım Serisi ile istenmeyen turuncu yansımaları önleyerek, saçlarınızı en baştaki gibi parlak, doğal görünümlü ve canlı tutmak bizim elimizde! Sadece boyalı değil, saçlarındaki turuncu – kızıl yansımalardan şikâyetçi olan veya saçlarının rengi diğer dış etkenlerden dolayı zarar gören herkesin tercihi olabilecek Mor Saç Bakım Serisi sayesinde, saçlardaki istenmeyen yansımalar, ek bir kimyasala gerek kalmadan ortadan kaldırılır. Aynı zamanda küllü ve doğal açık renk tonlarını tercih eden kişiler için de bir vazgeçilmez olabilir ☺

Kısacası, ne renk olursak olalım ama bir renk olalım diye geliyor bu yazı.

Ashley Joy Blog sizin renginize yazdı!

Sevgiyle,

*Mor Şampuan detaylı blog yazımızı da okuyabilirsiniz.

https://www.ashleyjoy.com.tr/tr/urun/turunculasma-karsiti-mor-bakim-serisi/

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.