🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

Ashley Joy Yenileyici El Kremi

1 Ağustos 2023

Image

Her Şey ELİMİZDE!

Ellerimiz… Evet ellerimiz…Günlük hayatın koşuşturmacasında belki de tüm özetimiz…Önce dokunmayı, tutmayı, tanımayı öğrendik ellerimizle…Oyuncak tuttuk. Kalem tuttuk. Birinin elini tuttuk.İmzalar attık. Zafer yumruklarımızı sıktık, bıraktık zamanla.Alkış tuttuk. Rüzgârda dağılan saçlarımızı savurduk.Ellerimizle evet.

Her şey ELİMİZDE!

İyi bakmalıyız onlara… Çünkü ilk andan son ana kadar ihtiyacımız var yanımızda olmalarına. Hayatın içindeki en büyük yardımcımız ellerimize çok iyi bakmalıyız.

Tüm dış etkenlere, hava şartlarına, yıpranmalara sürekli ve birinci dereceden maruz kalan ellerimizin bakımı, nem ihtiyacı son derece önemlidir. Kış mevsiminde soğuk hava şartları ellerimizi kurutup nem bariyerlerini zedeleyerek çatlamasına yol açarken, yaz mevsiminde ise güneş ışınlarının etkileri ile ellerimiz hassaslaşabilmektedir.

Mevsimsel etkiler dışında da gün içerisinde pek çok fiziki dış etkene maruz kalan ellerimiz, nemini yitirip kuruyarak zarar görebilir. Yine gündelik rutinimizde kullanılan kimyasal hijyen malzemeleri de ellerimizin zedelenmesine sebep olabilir.

Kullanılan temizlik malzemesinden, soğuk-sıcak hava şartlarına kadar her şeyden önce ellerimiz etkilendiğinden dolayı lekelenme-çillenme-kuruma-kırışıklık gibi istenmeyen etkilerin de sıklıkla görüldüğü yer yine ellerimizdir.İşte bu sebeple; ellerimizi her daim genç ve diri tutmak elbette bizim ELİMİZDE yine!

ASHLEY JOY YENİLEYİCİ EL KREMİ SİZLERLE!

Ashley Joy Yenileyici El Kremi, zengin ve besleyici içeriği ile yağlı his bırakmadan kolayca emilir, ellerinizin ihtiyacı olan yoğun bakımı sağlar. İçeriğindeki Niacinamide sayesinde ince çizgilerin oluşumunu engellemeye yardımcı olurken aynı zamandan cilt tonunu eşitler.

Hyaluronic asit ellerin daha canlı ve nemli kalabilmesini desteklerken, Jojoba yağı ile nem dengesini korur ve esneklik kazandırır. Centella Asiatica içeren Ashley Joy Yenileyici El Kremi ciltteki yaşlanmayı yavaşlatır, meyan kökü leke oluşumunu engeller ve ellerinize parlak bir görünüm kazandırır. Kremi elinizin üzerine dairesel hareketlerle uygulayarak yayabilir ve gün içinde ihtiyaç duydukça uygulamayı tekrarlayabilirsiniz.

Çünkü her şey bizim elimizde! Renk ve Sevgiyle… ASHLEY JOY.

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.