🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

ASHLEY JOY ile YENİ YILA DOĞRU…

2 Ağustos 2023

Image

Yine Yeniden…Hiçbir yeniden kolay değildir ve aslolan yaşamaktır.Hayatımızdaki hiç bitmeyen yenidenler için geliyor bu yazı…Bir yeniden, bizi tekrar kendimizle karşılaştırsın diye…Ashley Joy Blog sizlerle…***Yepyeni bir yıl, yine umutlar… Başlangıçlar ve kararlar…Madem bittiği gibi hatırlanıyor çoğu şey… Bu en güzel bitişiniz, yepyeni başlangıçlarınız olsun istedik.Yeni yıla yaklaşırken, önce kendinizi kendinize hediye etmeye ne dersiniz?***Kendine zaman…Kendine söz…Kendine emek vermeli insan…Ve önce kendinden, sonra saçlarından başlamalı!***Siz kendinize zaman, kendinize emek, kendinize söz verirken biz de size yeni yıla yakışır birkaç öneri verelim istedik.

Hazırsanız başlayalım

Her Daim Özünde Bakımlı ve Güçlü Saçlar İçin…Sadece bu ay değil, her ay, her hafta olmasa olmaz, saçlarınızı kırılma, dökülme ve kopmalara karşı koruyup hızlı uzamasına da yardımcı olacak olan Ashley Joy Güçlendirici Saç Bakım Yağı içerisindeki 24 adet mucizevi bitki karışımı ile saçlarınızı besler ve her daim bakımını yaparak güçlendirir. Haftada 1 ya da ihtiyaca göre 2 gün kuru ve kirli saç diplerinizden uçlara komple uygulayıp mümkün oldukça beklettikten sonra önce yağlı saçınıza şampuan, sonra su işlemi uygulayarak durulayabilirsiniz.

Doğru Ürün Seçimi...

Yine saç tipinize uygun Ashley Joy şampuanları ile bakım rutininizi tamamladıktan sonra daha hacimli ve dolgun görünümlü saçlar için Ashley Joy Hacim Veren Saç Spreyi ve Hacim Veren Saç Kremini yeni yıl alternatiflerinizin arasına alabilirsiniz. Doğru ürün demişken; Tek Kullanımlık Ashley Joy Bakım Maskelerini de şuraya iliştireli

Yeni Yılda da Nem Nem Nem…Nem bakımının öneminden her zaman olduğu gibi elbette yine bahsetmeden geçmeyeceğiz. Nemsiz, kuru bir saça, ne kadar çok bakım uygularsanız uygulayın %100 sonuç almanız pek mümkün olmayacaktır. İşte bu yüzden; Ashley Joy Argan Nem Maskesi yahut işlem görmekte olan saçlarınız için Yoğun Onarıcı Nem Maskesini siz siz olun haftalık bakım rutininizden bu yeni yılda da eksik etmeyin deriz.

Zamansız Saçlar için…

Ve tabi ki zamansız saçlarınız için Ashley Joy ’un en zamansız ürünlerinden Argan Saç Bakım Serumu... İçerisindeki Argan, A-E vitaminleri ve havuç özü ile daha canlı, parlak ve kusursuz görünümlü saçlar için Ashley Joy Argan Serumu ’nu dilediğiniz zaman nemli ya da kuru saç uçlarınız ile boylarınıza uygulayabilir ve yeni yılda da kusursuzluğun tadını Ashley Joy ile çıkarabilirsiniz.Farkınız Renginiz Olsun!

Biriktirdiğimiz güzel anlar ve renkleri taşımıyor muyuz giderken yanımızda? Rengimizi korumak ne önemli… İşte tam bu noktada, koyu ve açık renk saçlara özel olarak geliştirilmiş Ashley Joy Boya Koruyucu Seri ve tabi ki açık renk saçlardaki istenmeyen turuncu yansımaları önleyip saçlarınızın renk dengesini korurken aynı zamanda bakımını da yapan Ashley Joy Mor Şampuanı ’da unutmayın deriz.

Dokunduğunuzu Güzelleştirin…

Her dokunuşun bir anlamı yok mu hayatımızda? Kimi zaman gözlerimiz, bazen ellerimizle… Ashley Joy Kaş Kirpik Bakım Serumu, doğal ve güçlü içeriği sayesinde yeni yılda da kaş ve kirpiklerinize hak ettiği bakımı yaparken; Manikür Pedikür Tırnak Bakım Seti ise peeling, tırnak fırçası ve el bakım kremi ile yine el ve ayaklarınıza hak ettiği bakımı yaparak, en güzel dokunuşları size sunuyor olacak.***Bu yazıyı okurken ne mi oldu dersiniz?

Zaman su gibi akıp geçti işte… Hepimize aynı hızda…

Onu kendimize döndürmek için gelsin bu yeni yıl.

Bizi bize hediye etmek için…

Kendimize söz,

Kendimize zaman…

Önce kendimizi kendimize hediye…

Bir sonraki mi?

İşte o sevdiklerimize...

Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere

Renk ve sevgiyle…Ashley Joy

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.