🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

ASHLEY JOY 2022 ZİRVEDEKİLER!

2 Ağustos 2023

Image

SİZİN SEÇTİKLERİNİZ!

ASHLEY JOY 2022 ZİRVEDEKİLER!

Yeni bir yıla doğru adım adım yaklaşırken, yanımızda götürdüklerimize, bıraktığımız güzel izlere, o izlerle bakacağımız yeni yollara, kararlara odaklıyız şu günlerde…

Günler ayların…

Aylar yılların… Biz sizin peşinizden… Ashley Joy olarak ilk günden beri odağımıza sizi ve sizlerden aldığımız hissiyatı, bildirimleri, fikir ve önerileri hep yol haritamızın merkezine koyduk.

İzinizi sürerek iz bırakmak, belki de başarımızın en büyük sırrı, ilham kaynağı oldu.

Yeni yıla adım adım yaklaşırken, siz sevgili kullanıcılarımıza geliyor teşekkürün en büyüğü!

Sizi yanımızda taşıyoruz gittiğimiz her yerde… Bizi ileriye taşıyorsunuz bıraktığınız her izde…

İşte bu yüzden, bu blog yazımızda 2022’de bıraktığımız izlere, sizin seçtiklerinize değinelim istedik.

Bir de bizim seçim yapmamız öyle zor ki

***

GÜÇLENDİRİCİ BAKIM’DA 1 NUMARA!

Ashley Joy’un ilk günden bu yana değişmeyen vazgeçilmezi Güçlendirici Saç Bakım Yağı, 2022’de de vazgeçilmezliğini korumaya devam etti. Markamızın kuruluş vesilesi olarak da nitelendirebileceğimiz bu mucizevi ürün, içerisindeki 24 adet doğal bitki karışımı ile saçlarınızı kırılma, dökülme ve kopmalara karşı koruyarak hızlı uzama etkisi ile de güçlendirici bakımda 1 numara olmaya devam ediyor!

EN DOĞAL SAÇ MAKYAJI!

Günler ayların, aylar yılların biz sizin peşinizden giderken, Ashley Joy Argan Saç Bakım Serumu tüm ışığı ile parlamaya devam ediyor! İçerisindeki saf argan, havuç özü, A ve E vitaminleri ile saçlarınızın en doğal ve kusursuz makyajı olarak ışığın hep parlasın Argan Serum!

MOR ŞAMPUAN MUCİZESİ SÜRÜYOR!

Ailemize katıldığı ilk günden beri vazgeçilmezler arasına gireceğinden emin olduğumuz bir diğer Ashley Joy ürünü olan Mor Şampuan, içerisindeki A vitamini, yaban mersini ve Provitamin B5 ile sarı, gri ve açık tonlardaki saçlarda istenmeyen turuncu yansımaları önleyip kurutmadan bakımını yaparak fark yarattı. “Best Seller” listemizden ilk günden beri inmeyen Mor Şampuan mucizemiz, Ashley Joy farkı ile katlanarak büyümeye devam ediyor.

ABARTTIK, PARLATTIK, ÇOĞALTTIK: HACİM SERİSİ!

Yine uzun zamandır merakla beklenen, istenen ve üzerinde hassasiyetle çalışılmış bir diğer serimizden bahsedelim… Onu çok sevdiniz!

Ashley Joy olarak; her daim sizlerin ihtiyaç ve önerilerine kulak vererek geliştirdiğimiz ürün yelpazemizde alanında 1 numaraya yerleşmeyi başaran Hacim Veren Serimiz 2022 yılında sizlerden tam not olarak yoluna devam ediyor!

Kinoa, agav özü ve aminoasit kompleksleri ile geliştirilen özel formülü ile Ashley Joy Hacim Veren Şampuan, saçları diğer hacim ürünlerine kıyasla kurutmadan ve sertleştirmeden dolgunlaştırırken, Hacim Veren Saç Spreyi ve Saç Kremi ise yağlandırmadan daha hacimli ve dolgun bir görünüm için saç bakımınızın olmazsa olmazlar yolunda ilerlemeyi bu yıl da sürdürüyor.

ÇOCUKTAN AL HABERİ! ÇOCUKLARA ÖZEL KOLAY TARAMA VE BAKIM SPREYİ!

2022 yılının belki de en ama en favori ürününü merak edenler için Bu yıl ödül çocuklardan geliyor! Ashley Joy Çocuklara Özel Kolay Tarama Spreyi; içerisindeki aminoasit ve buğday proteinleri ile saçları tüm dış etkilere karşı korurken, parlatarak kolay taramayı da beraberinde getiriyor. Bu yönüyle ise elbette sadece çocukların değil büyüklerin de gözdesi olarak yola devam…

HER ŞEY ELİMİZDE!

Her zaman olduğu gibi, bu yıl da değişmeyen “bütüncül bakım” algımız ile…

Rüzgârda dağılan saçlarımızı karıştırdığımız ellerimize dönüp bir bakmak istedik!

“Her şey bizim elimizde” diyerek; Ashley Joy El-Tırnak Bakım Setini ailemize böyle kattık.

Ashey Joy Manikür-Pedikür Peeling; içerisindeki jojoba yağı sayesinde el ve ayaklarınızdaki ölü derileri canlandırarak, tırnak etlerini yumuşatması ve derinlemesine bir nem bakımı ile hepimizin 1 numarası oldu!

Ashley Joy Natural Tırnak Fırçası ise oluşabilecek bakteri ve mikropların temizlenmesinde en büyük destekçimiz…

Elbette beraberinde, Ashley Joy Yenileyici El Kremi ile ödüllendirmeye başladık ellerimizi ve elimizden gelen her şeyi! Niacinamide sayesinde ince çizgilerin oluşumunu engelleyerek cilt tonunu eşitleyen Yenileyici El Kremi, hyaluronic asit ile de yoğun nem terapisi olarak karşımıza çıktı. Cilt tonunu eşitleyerek yaşlanma karşıtı etki yaratan Ashley Joy Yenileyici El Kremi ile yıllara meydan okumaya devam…

BAKMAKLA GÖRMEK ARASINDAKİ FARKA…

Yine ilk günden beri farkını ortaya koyan ve etkisi zaman geçtikçe aynı kendisi gibi çoğalan bir diğer yıldız! Ashley Joy Kaş Kirpik Bakım Serumu, içerisindeki biotin, keratin, argenin, Provitamin b5, niacinamide ve E vitamini kompleksleri ile kaş ve kirpiklerinize derinlemesine bakım yaparak, dökülmeyi önlediği gibi daha güçlü ve dolgun bir yapıya kavuşmasını sağlıyor. Bu yönüyle de tartışmasız herkesin gözdesi olmaya bu yıl da devam edecek gibi duruyor!

***

Yazının sonunda şöyle bir dönüp bakınca… Baktığını görmek neymiş bir kez daha anladık…

Elimizden gelen her şeye değdiğini görmek… Paha biçilebilir mi buna?

İşte bu yüzden; elinizden gelen her şeye değsin diye yazdık.

Elinizin değdiği her şey; bu yeni yılda da güzelleşsin diye...

Güzel şeyler gelsin yine yeniden başınıza…

Ashley Joy gibi mesela…

Renk ve sevgiyle.

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.