🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

Ashley Joy Frambuaz ve Elma Sirkeli Saç Tonikleri ile Daha Canlı, Daha Parlak!

2 Ağustos 2023

Image

ASHLEY JOY’DAN BİR YENİ MESAJ!

Yeniliklere… Güzelliğe… Size!

Günler ayların, aylar yılların, biz sizin peşinizden!

Dönüp baktığımızda hem nasıl hızlı akıp gidiyor zaman hem de dolu dolu geçen bir ana ne çok şey sığıyor aslında…

Ashley Joy olarak; hem bu ana olan adanmışlığımız ve daha iyisini yapabileceğimize olan inancımızla devam ediyoruz yola…

Bu yolda size… En çok size geliyor teşekkürün en büyüğü. Ve yine daha iyisi, hep daha iyisi de her zaman bizden size!

Ne mi diyoruz o hale?

ASHLEY JOY FRAMBUAZ VE ELMA SİRKELİ SAÇ TONİKLERİ SİZLERLE!

Hadi gelin biraz inceleyelim birlikte.

Saç Sirkesi / Toniği Nedir?

Eskilerden kim kaldı demişler…

Her ne kadar kozmetik dünyasında son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye başlasa da ilhamımız yine eskilerden aslında…

Birçoğunuz hatırlayacaksınızdır; anneannelerimizin daha canlı, daha parlak saçlar için ve tabi kaçınılmaz o istenmeyen enerjileri bertaraf etme adına, çocukluk banyolarımıza sirkeli su ile bulunduğu o mazideki kaçınılmaz katkılar kaçımızın hatırında?

Kozmetik alanında son dönemde sıkça saç sirkesi olarak karşımıza çıkan esasında saç tonikleri; doğru ve güçlü bileşenler ile harmanlandığında saçların parlaması, mat görünümün önlenmesi, daha güçlü ve formunda bir yapıya kavuşarak bir nevi arındırıcı etki de yaratmasıyla bakım rutinlerimizin vazgeçilmezleri arasına giriyor aslında!

Faydaları Nelerdir?

  • Saçların daha canlı, güçlü ve parlak bir yapıya kavuşmasına yardımcı olur.
  • PH dengesini koruyarak saçların saç yağ ve kirden arınmasını sağlar.
  • Bu sebeple oluşan kaşıntı vs gibi sorunları dolaylı olarak önlemeye yardımcı olur.
  • Yine nem dengesini koruduğu için kuruluk ve buna bağlı yıpranma, kırılma, dökülme gibi sorunları dolaylı olarak önler.
  • Saçlarınızın formunu korumaya yardımcı olur.
  • Kolay tarama sağlar.

Ashley Joy olarak her zaman olduğu gibi yine önceliğimize sizi koyarak ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz iki adet saç toniği ile buluşturuyoruz sizleri! Gelin hep birlikte ışıldayalım!

Size en uygun olan Ashley Joy Saç Toniği ile saçlarınızı yıkadıktan sonra elektriklenmeden ve kolayca taranmanın ötesinde kusursuz bir bakımın keyfini de yaşayacaksınız!

ASHLEY JOY FRAMBUAZ SİRKESİ & HYALURONİK ASİT SAÇ TONİĞİ!

Anında Dolgun ve Hacimli…

Ashley Joy Frambuaz Sirkesi & Hyaluronik Asitli Saç Toniği, frambuaz sirkesi ve hyaluronik asit içeriyor. Şampuanlanmış ve durulanmış saça, saç diplerinden başlayarak uçlara kadar masaj yapılarak uygulanan ve birkaç dakika beklettikten sonra durulanan bu saç sirkesi, saçı canlandırıp, parlaklık veriyor; kolay taranmasına yardımcı olarak elektriklenmeyi önlüyor. Özel formülü sayesinde saça göz alıcı bir hacim ve dolgunluk kazandıran bu saç sirkesi, Hyaluronik Asit özü sayesinde saç tellerinin nem depolamasına ve saçın elastikiyet kazanmasına yardımcı oluyor.

ELMA SİRKESİ ÇAY AĞACI & ALOE VERALI SAÇ TONİĞİ!

Derinlemesine Arınmış, Parlak ve Canlı Saçlar…

Yağlı ve kepekli saçlar için özel olarak geliştirilen Ashley Joy Elma Sirkeli Çay Ağacı & Aloe Veralı Saç Toniği, çay ağacı ekstratı, elma ve aloe vera özlerinden oluşuyor. Şampuanlanmış ve durulanmış saça, saç diplerinden başlayarak uçlara kadar masaj yapılarak uygulanan ve birkaç dakika beklettikten sonra durulanan bu saç toniği, saçlara daha canlı ve daha parlak bir görünüm vermesinin yanı sıra kolay taranmasını sağlıyor, elektriklenmesini de önlüyor. Çay ağacı ekstratı, saç derisindeki yağ dengesini kontrole alıyor. Aloe Vera özü ise saçları ve saç derisini nemlendiriyor, kökten uca besliyor ve yıpranan kısımların onarılmasına yardımcı oluyor. Saç derisinin nefes alarak ferahlamasını sağlayan, kurumayı engelleyerek saça ihtiyacı olan nemi kazandıran Ashley Joy Elma Sirkeli Çay Ağacı & Aloe Veralı Saç

Toniği kepeklenmeyi de engelliyor.

Ashley Joy Frambuaz & Elma Sirkeli Saç Tonikleri Nasıl Kokuyor?

Bu soruyu duymamış olalım diyor ve kokuya doğru gelin diyoruz

Bu sırada da hepinize dolu dolu yepyeni anlar gönderiyoruz!

Eskiyi unutmadan yeniye kattığımız,

Arındığımız,

Parladığımız,

Canlandığımız!

Nice günlere, aylara, yıllara birlikte…

Size, bize…

Renk ve sevgiyle!

ASHLEY JOY

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.