🌿 750 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA! | Siparişiniz 1-3 İş Gününde Kargoda

ASHLEY JOY BANANA SERİSİ SİZLERLE!

2 Ağustos 2023

Image

“Herkes en iyisini hak eder!” mottosuyla tropikal esintilerden ilham alarak; sizin için %100 yerli, tamamen vegan, tüm diğer ürünlerimiz gibi hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve güçlü içerikleri kadar parabensiz, SÜLFAT içermeyen formülleri ile de vazgeçilmeziniz olacak Ashley Joy Banana Serisi’ni yarattık!

Türkiye’de Niacinamide içerikli ilk saç bakım serisi olan, keratin, Hindistan cevizi ve muz ekstralarına ek; provitamin B5 ve biotin gibi pek çok özel içeriğin de bir araya toplandığı bu tropik seri ile; üstün koruma, nem takviyesi, parlaklık, hızlı ve sağlıklı uzama gibi etkileri, “bütüncül bakımın” keyfine vararak saçlarınızda hissedeceksiniz.

Şampuan, saç kremi, saç bakım maskesi, serum ve koruyucu saç spreyinden oluşan Ashley Joy Banana Serisi ile bütüncül bakımınızın gücü sadece bu sezon değil, dört mevsim tropikal esintilerle taçlanacak…

Gelin hep birlikte bu tropik seriyi keşfedelim!

Ashley Joy Banana Şampuan!

Ashley Joy Banana Şampuan, içeriğindeki Niacinamide ve Biotin ile saç tellerinin güçlemesine, yenilenmesine ve saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur. Provitamin B5 nemin daha uzun süre korunmasına ve hapsedilmesine yardımcı olurken; saç derisini besler, korur ve saç tellerini yumuşatmayı destekler. Vegan Keratin ile saç yüzeyinde parlak ve koruyucu bir film tabaka oluşturur. Muz ekstraktı saçı derinlemesine nemlendirirken içeriğindeki potasyum saçları  besler, sağlıklı uzamayı destekler. Hindistan Cevizi süt ekstresi, saçları güçlendirmeye ve hacim kazanmasına yardımcı olan proteinleri içerirken saçları da yumuşatır ve parlaklık verir.

Ashley Joy Banana Saç Kremi!

Ashley Joy Banana Saç Kremi, içeriğindeki Provitamin B5 ile saçta nemin daha uzun süre korunmasını destekler. Biotin ve Niacinamide ile saç tellerinin güçlemesine ve saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur. Keratin, kuru ve kırılgan saçları beslerken, saçı daha elastik hale getirir, kolay tarama sağlar. E vitamini saç derisinin ve saç tellerinin onarılmasına yardımcı olur, sağlıklı uzamayı destekler. Saçı nemlendirerek dış etkilere karşı koruma sağlar. Banyo esnasında nemli saç uçları ve boylarınıza uygulayıp bir kaç dk beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Ashley Joy Banana Saç Maskesi!

Niacinamide ile Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı ve E vitamini içeren Ashley Joy Banana Saç Maskesi saçı derinlemesine nemlendirir. Saça parlaklık ve yumuşaklık katar. Saçın gücünü, elastikiyetini ve saç hacmini artırır. Saç maskesindeki zengin muz özleri, donuk saçları ipeksi ve yumuşak yapar. Muz, saçı nemli tutan ve saç elastikiyetini artıran potasyum, karbonhidrat, doğal yağlar ve vitaminler içerir. Saç uzamasını destekler. Sert, kıvırcık, şekil almayan ve cansız saçların görünümünü düzeltmeye yardımcı olur.

Kullanım: Nemli ve temiz saç uçları ile boylarınıza uygulayarak mümkün oldukça beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Ashley Joy Banana Saç Serumu!

Ashley Joy Banana Serum, antioksidan bakımından zengin argan yağı ve besleyici badem yağı içeriği ile saçtaki düğümleri çözer, koruma süresini hızlandırır ve özel formülü ile parlaklığı artırır. Hindistan Cevizi yağı ile her kullanımda beslenmiş, pürüzsüz, ipeksi, parlak ve sağlıklı saç görünümüne kavuşur.

Kullanım: Nemli veya kuru saç uçları ile boylarınıza dilediğiniz zaman durulama gerekmeksizin uygulayabilirsiniz.

Ashley Joy Banana Saç Koruma Spreyi!

Ashley Joy Banana Saç Koruma Spreyi,  içeriğindeki Niacinamide, Biotin, Keratin, E vitamini ve Provitamin B5 ile saçı güneş ışınlarının zararlı etkilerine, tuza, klora karşı korur. Saçların nemi depolamasını sağlar. Saçları daha yumuşak ve pürüzsüz bir hale getirir. Muz ekstaktı yoğun nemlendirme sağlayarak kıvırcık, kabarık ve elektriklenmiş saçlarda yatıştırıcı etki gösterip ipeksi bir yumuşaklık hissi bırakır. Kolay taramada etkilidir.

Kullanım: Dilediğiniz zaman nemli veya kuru saç uçları ve boylarınıza durulama gerektirmeksizin uygulayabilirsiniz.

Ne demiştik en başında, en iyisini hak etmiyor muyuz hepimiz?

En iyisini hak edenler için yaptık!

Sonra da oturduk, en tropikal etkilerin bize verdiği yetkiye dayanarak sizler için yazdık… :)

İlhamınız, ışığınız ve keyfiniz bol olsun!

Renk ve sevgiyle…

Ashley Joy

Image

Ashley Joy’un hikayesi, markamınızın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçların zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor.

Müşteri İlişkileri

Kategoriler

Hesabım

Hakkımızda

Image
Image
Image
Image
Image
Image
©2023 Tüm Hakları Saklıdır - ikas E-Ticaret Altyapısı ile Hazırlanmıştır.